Írhat bárki.

Szívesen fogadok és teszek közzé bármilyen horgászattal kapcsolatos írást ill. beszámolót. A beszámolót lehet egy horgászverseny, egy ismert vagy éppen ismeretlen horgászvíz bemutatása, egy szép családi horgászat leírása; a lényeg hogy a téma a horgászathoz kapcsolódjon.

Írta:

4 hozzászólás a követekző bejegyzéshez: “Írhat bárki.”

 1. antal lászló szerint:

  szia. 390- es botra távdobó gyűrüsor mennyibe kerülne. előte is köszi

 2. barna gábor szerint:

  szia krisztián
  azért fordulok hozzád,mert tanácsot szeretnék kérni tőled.
  az lenne a problémám,hogy a horgászfelszerelésem a vásárlás
  óta eléggé megkopott.minden masszív még-botok,orsók,de ráférne egy festés mert így nem néz ki jól,ujat még kár lenne venni. azt szeretném kérdezni,hogy milyen festékkel lehetne ujrafényezni a botokat orsókat.
  várom válaszodat
  tisztelettel gábor

 3. csiki Lajos szerint:

  Szia kRISZTIÁN
  Csiki Lajos vagyok tanácsot szeretnék kérni botvásárlás kapcsán ,újra szeretnék horgászni !!!! feederbotot vásárolnék, lehetőleg angol tipusú médium botot föleg keszegezni ,várom ajánlatod milyen márkát részesítsek előnyben előre is köszönöm és sikeres szezont kívánok
  Üdv Cs Lajos

 4. lachner zoltán szerint:

  Heló!
  Kollegáktól kaptam az infót, nagyon dícsértek! :)
  A lényeg: van egy német legyező botom, (most nem jut eszembe a neve, nincs itt) 2 tagos, eltört a felső spic, kb. a felénél.
  Meg lehet-e javítani (feltételezem igen… :) kb. mennyiért.
  Annyi hozzátartozik, hogy én megtoldottam egy darabbal, – kb 10 cm -viszont ott nagyon merev, tartok tőle, mellette megadja magát.
  A másik dolog, hogy ha jól látom Debreceni vagy,én budapesti. van itt partner bolt, vagy hogyan lehet leszállítani hozzád a botot?
  előre köszönöm.
  Esetleg készítek pár fotót,hogy jobban lásd a törést meg mindent…
  üdv.
  lachner zoltán

Szólj hozzá

Üzenet