Bemutatkozás

Egy termetes amurral  Buczkó Krisztiánnak hívnak, közel 15 éve vagyok aktív versenyhorgász.

Ez idő alatt nem egyszer előfordult velem, hogy eltört a horgászbotom. Egy ilyen bottörés különösen versenyidőszakban tud kellemetlen lenni, amikor szinte minden héten rangos versenyek kerülnek lebonyolításra. Ha nem rendelkezünk póttaggal az adott bothoz, akkor akár a versenyen való részvétel is meghiúsulhat. Ilyenkor nem tehetünk mást, minthogy kölcsönbottal horgászunk. Aki horgászott már így az tudja, hogy ez milyen érzés.

Ha nem a kölcsönbotot választjuk, akkor még mindig vehetünk egy új tagot botunkhoz, amit jó estben csak igen borsos áron és több hetes vagy akár hónapos várakozás után szerezhetünk be. De egy több éves modell esetében még erről is le kell mondanunk.

Tehát nincs más választás, mint a lehető legrövidebb időn belül egy szakemberrel megjavíttatni. Mivel magam is sokszor szembesültem ezzel a dilemmával, döntöttem, hogy horgászbotokat fogok javítani. Hála a modern alapanyagoknak ez gazdaságosan és rövid idő alatt megoldható. Sok-sok utánajárás és egy éves kísérleti időszak utána összeállt egy olyan technológia, ami kiállja próbát.